Uitrusting

Dankzij de constante opvolging van trends en het gebruik van de nieuwste technologieën die zwembaden energiezuiniger en milieuvriendelijker maken staat Delta Pools synoniem voor kwalitatief, hoogwaardige zwembaden.

De inbouwdelen kunnen verkregen worden in kunststof of RVS, die het bassin nog meer stijl geven. Al onze baden zijn standaard uitgerust met LED onderwaterverlichting, wat voor extra sfeer en uitstraling zorgt. Voorgemonteerd leidingwerk en een technisch pallet voorzien van een zandfilter en circulatiepomp staan garant voor een optimale filtratie. Optioneel kan dit bad worden uitgerust met tal van accessoires, zoals bijvoorbeeld een automatische meet- en regelapparatuur, verwarming, een tegenstroominstallatie die zwemmen op dezelfde plek mogelijk maakt. Heel handig voor een niet al te groot zwembad, maar uiteraard ook geschikt bij grotere baden.

Het innovatieve skimmersysteem, waarbij de skimmermonden vlak in de wand zijn ingewerkt zorgt voor een prachtige hoge waterlijn net onder de randsteen wat kenmerkend is aan elk Delta Pools "Exclusive" zwembad.

Aansluitend zijn er de diverse zit- en ligzones en de mogelijkheden naar de verschillende trapkeuze’s. De entree van het zwembad kan volledig gepersonaliseerd worden, van een schuine of rechte hoektrap, een trap over de volledige breedte tot een trap met zwevende treden en dit allen voorzien van een anti-slip oppervlak voor het veilig in- en uitstappen.

Contacteer ons vrijblijvend