Delta Pools zwembaden

MILIEUVRIENDELIJK MONOBLOK ZWEMBAD

Een Delta Pools zwembad is een monoblok zwembad dat standaard vervaardigd is uit een hoogwaardige polypropyleen structuur. In tegenstelling tot het materiaal gebruikt bij polyesterbaden is dit een milieuvriendelijke kunststof vrij van osmose en tevens recycleerbaar. Zo wordt onze polypropyleen geprodceerd onder dezelfde omstandigheden als drinkwaterleidingen. Door de supergladde afwerking maken vuil, algen en kalkafzetting geen kans, zodoende gebeurt het reinigen van bodem en wanden in een handomdraai en dit zowel mechanisch als manueel.

Al deze kwaliteitsvolle monoblok zwembaden worden ontworpen, berekend en vervaardigd uit massieve polypropyleen platen in een productie- hal in Belgiƫ. Dit laat ons toe om het productieproces met bijhorende kwaliteitsnormen nauwlettend op te volgen. Onze productie garandeert dan ook een levenslange garantie tegen osmose en waterdichtheid.

UV STABILISATIE EN ISOLATIE

Polypropyleen is een anti-bacterieel kwaliteitsproduct dat in de massa is gekleurd en daardoor uitermate UV bestendig is. Polypropyleen verdraagt net zo makkelijk tropische temperaturen als vrieskou. Dit stoere materiaal is chemisch resistent en beschikt standaard over een lage thermische geleidbaarheid, waardoor het door het gebruik van onze volle wanden en bodem niet noodzakelijk is om het bassin te isoleren.

Een Delta Pools zwembad is ontstaan als antwoord op de vraag uit de markt om een hoogwaardig en kwalitatief monoblok zwembad aan te bieden met het comfort van maatwerk.

Contacteer ons vrijblijvend